Kaikki irti Työmarkkinatorista

Kirjautumalla saat Työmarkkinatorista kaiken irti.

Kirjaudu. Kirjautuminen tapahtuu Suomi.fi-tunnistautumisella, esimerkiksi verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Työmarkkinatori on sinulle maksuton ja vapaaehtoinen.

Luo työnhakuprofiili. Työmarkkinatori antaa sinulle työpaikkasuosituksia syöttämiesi kokemus- ja osaamistietojen perusteella. Mitä tarkemmin kerrot osaamisestasi, sitä kohdistetumpia avoimia tehtäviä saat näkyviin.

Anna työnantajien löytää sinut. Työnantajat voivat selata työnhakuprofiileja ja etsiä sopivia tekijöitä. Voit itse päättää, mitä tietoja julkaiset työnantajien nähtäväksi. Profiilisi on anonyymi, ellet itse päätä toisin, esimerkiksi linkittämällä tietoihisi sosiaalisen median tilejäsi.

Ylläpidä profiiliasi. Muista lisätä myös harrastusten ja luottamustehtävien kautta kertynyttä osaamistasi. Kun kerrytät uutta osaamista, muista päivittää työnhakuprofiilisi ja julkaista se uudelleen.

Kaikissa urasi vaiheissa. Työmarkkinatori sopii monessa eri tilanteessa olevalle työnhakijalle. Tutustu myös tietosisältöihimme valitsemalla nykyinen tilanteesi.

Lue lisää

Aloita tästä

Päivitetty: