Yritysten kehittämispalvelut: Analyysi ELY-keskus

Analyysi-palvelusta saat kokonaiskuvan liiketoimintasi nykytilasta sekä selkeän kehittämissuunnitelman.

Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen tarjoamia konsultointi- ja koulutuspalveluja, joiden avulla tuetaan pk-yritysten kasvua, uudistumista, kansainvälistymistä sekä työllisyyttä.

Analyysi-palvelusta saat kokonaiskuvan liiketoimintasi nykytilasta sekä selkeän kehittämissuunnitelman. Analyysi tehdään yrityksen ja palveluntarjoajan yhteistyönä. Yrityksellesi syntyy kokonaiskäsitys liiketoiminnan nykytilasta, tulevaisuuden suunnasta, mahdollisista strategiavaihtoehdoista ja kehittämismahdollisuuksista. Lopputuloksena on konkreettinen kehittämissuunnitelma, jota yritys voi lähteä toteuttamaan.

Analyysi-palvelua haettaessa yritys antaa samalla palveluntarjoajan tarkastelua varten toimintaansa koskevat taustatiedot ja täyttää ns. IP-pikatestin. Hakemusta laadittaessa tehtävä IP-pikatesti on aineettoman omaisuuden (Intellectual Property, IP) ja aineettomien oikeuksien (Intellectual Property Rights, IPR) tarkistuslista. Sen avulla varmistetaan, että yrittäjä huomioi itselleen tärkeät immateriaalioikeudet omassa liiketoiminnassaan. Testin tekeminen kestää muutaman minuutin ja sen tuloksena syntyy lista IP-asioiden kehittämiskohteista.

Analyysin lopputuloksena syntyy kehittämissuunnitelma, jonka toteuttamiseksi saat ohjauksen tarvittaviin kehittämistoimenpiteisiin: Konsultointi-palveluihin, avainhenkilöiden koulutukseen tai muihin palveluihin.

Analyysin kesto on 1–2 päivää.

Analyysi-palvelun sähköinen hakemus

ELY-keskuksen Yrityksen kehittämispalvelujen Analyysi-palvelun sähköinen hakemus.

Siirry verkkoasiointiin

Palvelu on tarkoitettu pk-yritykselle, jonka toiminta on kannattavaa ja jolla on edellytykset ja halua suunnitelmallisesti kehittää toimintaansa.

ELY-keskus myöntää analyysin hakemuksen perusteella.

Ole yhteydessä ELY-keskuksen yhteyshenkilöön ennen hakuprosessin aloittamista. Kun näkemys kehittämistarpeesta on syntynyt, hae palvelua sähköisesti. Voit valita palveluntarjoajista yrityksesi tarpeisiin sopivan asiantuntijan itse tai yhdessä ELY-keskuksen yhteyshenkilön kanssa.

Saatuasi päätöksen palvelun myöntämisestä valittu palveluntarjoaja ottaa sinuun yhteyttä ja sopii tapaamisen yrityksessäsi.

Palveluntarjoaja laskuttaa yrityksen maksuosuuden yritykseltä palvelun toteuttamisen jälkeen.

Yleisneuvontaa Analyysi-palvelusta sekä siihen liittyvää sähköisen asioinnin neuvontaa tarjoaa Yritys-Suomi-puhelinpalvelu.

Yritys-Suomi-puhelinpalvelu

Yritys-Suomi-puhelinpalvelu neuvoo yrityksen perustamiseen liittyvissä kysymyksissä sekä tarjoaa tietoa julkisista yritys- ja työantajapalveluista.

Yhteystiedot

+358 295020500
Jonotus on maksullista.

Aukioloajat

ma-pe: 09:00-16:15

Poikkeusaukioloajat

23.9.2021 - 24.9.2021:
Suljettu
5.11.2021:
09:00-15:00
23.12.2021:
09:00-15:00

Kielet: suomi, ruotsi ja englanti
Toteuttaja:
Valtakunnallisesti kilpailutetut palveluntuottajat
Maksullisuus: maksullinen
Analyysin hinta yritykselle 260 € + alv /pv.

Päivitetty: