Työnhaun tietopalvelut TE-toimisto

Työnhaun tietopalvelut kokoavat tietoa työstä ja työn hakemisesta.

Työnhaku alkaa tiedon hankkimisesta. Kun tiedät, miten työmarkkinat toimivat, on sinun helpompi tehdä ratkaisuja työnhaussasi. Työnhaun tietopalvelut ovat aineistoja, joiden avulla voit itsenäisesti hankkia tietoa työstä, työn hakemisesta, ammateista, ammattialoista ja niiden tulevaisuuden näkymistä.

  • Avoimet työpaikat -hakupalvelussa luet reaaliaikaisia ilmoituksia, joilla työnantajat ja yritykset rekrytoivat työntekijöitä tai hakevat yrittäjäkumppania tai jatkajaa yritykselleen. Työpaikkavahdilla voit tilata viestejä valitsemistasi työpaikoista sähköpostiisi.
  • Vinkkejä työnhakuun -sivuille on koottu työnhakuun liittyviä ohjeita, mm. työhakemuksen ja CV:n kirjoittamisesta sekä työhaastatteluun valmistautumisesta.
  • Ammattibarometri kertoo TE-toimistojen näkemykset keskeisten ammattien kehitysnäkymistä lähitulevaisuudessa. Se voi auttaa sinua kohdentamaan työnhakuasi alueille, joissa on kysyntää osaamisellesi.
  • Työmarkkinatorin Ammattitieto sisältää kuvauksia yli 50 ammattialasta, sadoista ammateista sekä eri ammateissa työtä tekevien haastatteluja ja heidän tarinoitaan omasta urastaan.

Hae tietoa itsenäisesti netissä. Tietopalvelujen käyttäminen on maksutonta eikä edellytä sinulta työnhakijaksi rekisteröitymistä tai erillisten käyttäjätunnusten hankkimista.

Kielet: suomi, ruotsi ja englanti
Toteuttaja: TE-toimisto
Maksullisuus: maksuton

Päivitetty: