Työllistä taidolla TE-toimisto

Työllistä taidolla on maksuton palvelu, jossa yrittäjä saa neuvontaa työvoiman hankkimisesta ja työnantajuudesta.

Työllistä taidolla on maksuton palvelu, jossa yrittäjä saa neuvontaa työvoiman hankkimisesta ja työnantajuudesta. Tavoitteena on, että yrittäjä pääsee eteenpäin työn hankkimisessa ja mahdolliset työsuhteet tai sopimussuhteet alkavat hyvin. Palvelua yksilöidään sen mukaan, minkälainen työvoiman hankkimisen tapa sopii yrityksen tilanteeseen parhaiten.

Palveluun sisältyy yrittäjän tilanteen ja neuvonnan tarpeen kartoitus, 1-3 tuntia henkilökohtaista neuvontaa ja loppusparraus. Lisäksi osallistuja saa käyttöönsä laajan ohjepankin ja henkilökohtaisen kirjallisen suunnitelman etenemisensä tueksi.

Ilmoittautuminen Työllistä taidolla -palveluun

Palvelusta kiinnostuneet yrittäjät voivat ilmoittautua mukaan täyttämällä verkkolomakkeen.

Siirry verkkoasiointiin

Palvelu on suunnattu yksinyrittäjille ja pienille yrityksille,

  • joilla olisi tarvetta työllistää tai teettää työtä, ja jotka tarvitsevat aiheeseen liittyen konkreettista neuvontaa tai
  • jotka ovat tuoreita työnantajia ja toivovat neuvoja työnantajuuteen liittyen.

Palvelun tarjoaa TE-toimisto ja sitä tuottavat yksityiset palveluntuottajat. Osallistuja saa valita palveluntuottajansa itse. Kaikki palveluntuottajat tarjoavat palvelua koko Suomessa vähintään puhelin- ja videoyhteydellä. Alueittain vaihtelee, mitkä palveluntuottajat tarjoavat palvelun henkilökohtaisina tapaamisina.

Kielet: suomi, ruotsi ja englanti
Toteuttaja:
Yksityiset palveluntuottajat
Maksullisuus: maksuton

Päivitetty: