Saavutettavuusseloste

Seloste laadittu 1.6.2020 ja päivitetty 24.9.2020 (lisätty valvontaviranomaisen yhteystiedot)

Työmarkkinatorin kokeiluversio on julkaistu 3.9.2019, joten sitä koskee EU:n saavutettavuusdirektiivin vaatimukset. Työmarkkinatorilla on otettu huomioon saavutettavuusdirektiivin vaatimukset sekä sovelluskehityksessä että sisällöntuotannossa.

Työmarkkinatori on tällä hetkellä verkkopalvelun kokeiluversio, jota kehitetään aktiivisesti – myös asiakkaiden palautteiden perusteella.  Palveluun on tulossa huomattavia muutoksia vielä muun muassa visuaalisuuteen ja navigaation toiminnallisuuteen, joissa on tunnistettu pieniä saavutettavuuspuutteita.

Palveluun tullaan tekemään loppuvuodesta 2021 ja alkuvuodesta 2022 kattava saavutettavuustestaus, jolla varmistamme, että direktiivin vaatimuksiin vastataan siihen mennessä, kun kokeiluversiosta siirrytään varsinaiseen tuotantoversioon.

Jos sinulla on kysyttävää Työmarkkinatorin saavutettavuudesta, olethan yhteydessä palvelun alareunasta löytyvän palautelomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia tyomarkkinatori.keha@ely-keskus.fi.

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Lue lisää saavutettavuudesta tai tutustu direktiiviin