Tervetuloa ohjekeskukseen

Olemme täällä sinua varten

Työmarkkinatorin ohjekeskuksesta löydät apua palvelumme käyttöön! Voit tutustua eri toimintojen ohjesivuihin, katsoa tuoreimmat tiedotteet uusista ominaisuuksista sekä selata vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Mihin tarvitsisit apuamme?

  • Tuntuuko sinusta työläältä etsiä töitä perinteisistä työpaikkahauista, joissa on tarjolla kymmeniä tuhansia työpaikkoja? Työmarkkinatorin henkilöasiakkaiden ...

  • Haluatko saada suoraan ehdotuksia avoimeen työpaikkaasi sopivista työnhakijoista? Työmarkkinatorilla voit luoda työpaikkailmoituksen ja saada ehdotuksia työn...

  • Haluatko mukaan Työmarkkinatorin yhteistyöverkostoon ja tuoda palvelusi esille niin, että Työmarkkinatorin käyttäjät voivat löytää sen selatessaan itselle so...

Kaipaatko apua valtuuttamiseen?

Osa Työmarkkinatorin toiminnoista vaatii tietyn roolin tai valtuuden yrityksessä.

Tarkista valtuustarpeesi

Usein kysytyt kysymykset: Mikä ihmeen Työmarkkinatori?

Työmarkkinatori on suunnattu työnhakijoille, työnantajille ja yrittäjille – käytännössä koko työikäiselle väestölle. Todennäköisesti siis myös sinulle.   

Palvelusta on tällä hetkellä julkaistu kokeiluversio, jossa käyttäjä voi etsiä työpaikkoja tai työntekijöitä sekä saada tietoa työelämästä ja eri ammateista.

Palvelu on avoin kaikille ilman kirjautumista. Kirjautumiseen ja sen kautta avautuviin lisäpalveluihin tarvitaan mahdollisuus tunnistautua vahvasti. Vahvaan tunnistautumiseen tarvitset pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Jos olet eurooppalainen yksityishenkilö tai yrityksen edustaja, voit tulla asiakkaaksi EiDAS-tunnistusperiaatteiden mukaisesti. Sinut tunnistetaan rekisteröityessäsi ja palvelua käyttäessäsi.

Työmarkkinatorin käyttö on sinulle täysin maksutonta.    

Voit käyttää palvelua, kun olet täyttänyt 13 vuotta.

Usein kysytyt kysymykset: Palvelun tekniset vaatimukset

Työmarkkinatoria voi käyttää tietokoneella sekä mobiililaitteilla, kuten älypuhelimella ja tabletilla. Palveluamme on kehitetty niin, että sen käyttäminen on sujuvaa laitteella kuin laitteella.

Yksittäisiä poikkeuksia voi kuitenkin olla, ja osalla vanhimmista laitteista Työmarkkinatori ei välttämättä toimi parhaalla mahdollisella tavalla.

Sivuston käyttö onnistuu yleisimmillä selaimilla, kuten Mozilla Firefoxilla, Google Chromella, Microsoft Edgellä ja Safarilla. Parhaan toimivuuden varmistamiseksi tarkista, että olet päivittänyt käyttämäsi selaimen viimeisimpään versioon. Palvelun ulkoasu saattaa olla erilainen, eivätkä kaikki toiminnot välttämättä toimi, jos käytät harvinaisempaa selainta tai yleisemmän selaimen vanhempaa versiota.  

Palvelun käytössä on havaittu ongelmia Safari 11 ja Internet Explorer -selaimilla. Suosittelemme käyttämään muita selaimia.

Jos sivusto toimii virheellisesti, kannattaa kokeilla tyhjentää selaimen välimuisti.

Päivitysten aikana palvelussa on käyttökatko. Etukäteen tiedossa olevista katkoista tiedotetaan etusivulla sekä sisäänkirjautumissivulla. Katkon aikana et voi käyttää palvelua. Et voi siis itse päättää, milloin haluat päivityksen.

Uusimpiin päivityksiin voit tutustua tämän Ohjekeskuksen alaosasta.