Haluan kehittää henkilöstön osaamista

Hyvinvoiva työyhteisö on kehittyvän ja markkinoilla pärjäävän yrityksen tukipilari. Lue, miten voit auttaa työyhteisöäsi kehittymään ja voimaan entistä paremmin.

Osaava henkilöstö on listan kärkipäässä, kun mietitään yrityksen kasvuun ja hyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä. Joskus eteen voi myös tulla tilanne, jolloin osaamisen kehitystyötä on pakko tehdä toiminnan turvaamiseksi.  

Osaamisen kehittäminen voi olla esimerkiksi kielikouluttautumista, opiskelun tukemista, työtehtävien muutosta, ammattitaidon testausta tai avainhenkilöiden valmennusta. Esimiehillä ja organisaatiokulttuurilla on iso rooli, kun osaamisen jatkuvasta parantamisesta halutaan kilpailuvaltti.  

Apua henkilöstön osaamiseen voi löytyä esimerkiksi erilaisista valmennuksista ja koulutuksista. Näitä järjestetään kasvokkain tai verkossa, osa-aikaisesti tai intensiivikurssina. Olisiko sinulle ja työyhteisöllesi hyötyä koulutuksesta tai kansainvälisestä valmennuksesta? 

Palvelut

Aiheesta muualla

Vastuu työhyvinvoinnista kuuluu kaikille työpaikalla. Terve, työkykyinen ja motivoitunut henkilöstö on myös työnantajalle suuri etu.

Työhyvinvointi on monen tekijän summa. Yrityksen arvot, yksilön hyvinvointi ja vaikkapa liiketoiminta voivat vaikuttaa työyhteisön hyvinvointiin. Miten teidän työyhteisössänne voidaan?   

Listasimme esimerkkejä, joilla voitte huolehtia työyhteisönne hyvinvoinnista.   

Työnantaja - mitä voit tehdä?

  • Ole joustava siellä missä pystyt    
  • Sovi työntekijöiden kanssa selkeät tavoitteet, resurssit ja roolit   
  • Tarjoa tilaisuuksia oman osaamisen kehittämiseen   
  • Huolehdi työturvallisuudesta   
  • Kohtele kaikkia tasa-arvoisesti   

Työntekijä - mitä voit tehdä? 

  • Tue kollegoja työssä    
  • Jaksa opetella uutta   
  • Jos huomaat epäkohtia, ei niistä kannata vaieta   
  • Keskity ratkaisuihin - rakentava kritiikki on taitolaji    
  • Jaa hyvää palautetta   

Palvelut

Aiheesta muualla

Onko aika kasvaa tai muuttua? Voit saada rahoitusapua eri tilanteisiin - olet sitten aloittava yrittäjä tai jo konkari, kehittelet uutta bisnesideaa tai olet sopeutumassa muuttuviin markkinoihin.   

Muutoksia voi tapahtua tuotannossa tai työyhteisössä, jolloin voidaan esimerkiksi järjestellä työolosuhteita tai kehittää toimintaympäristöä. Paikalliset yritysverkostosikin voivat tukea sinua kasvun ja muutoksen tiellä. Investoinnit tai laina voivat myös tulla tarpeeseen kasvun yhteydessä.    

Palvelut työnantajalle

Palvelut yrittäjälle

Aiheesta muualla