Palvelut näkyville

rakentuminen.jpg

Työmarkkinatorin tavoitteena on tulevaisuuden työelämäpalvelujen toteuttaminen tuomalla yhteen oikeat palvelut, oikeille asiakkaille, oikeaan aikaan ja oikean toimijan kautta. Toisin sanoen käyttäjät löytävät tilanteeseensa sopivat palvelut riippumatta siitä kuka palvelun tarjoaa. Keskeinen tavoite on edistää osaamisen tarjonnan ja osaamisen kysynnän kohtaamista työmarkkinoilla.

Ketkä voivat liittyä yhteistyökumppaneiksi?

Työmarkkinatorin yhteistyökumppaneiksi ovat tervetulleita kaikki työelämän, yrittäjyyden ja osaamisen kehittämisen palveluja tarjoavat toimijat.

Hyödyt yhteistyöstä, jos olet esimerkiksi: 

  • Rekrytointi- ja työnvälitysalustan tai alan toimija, joka tuottaa tietoa työllistymiseen ja rekrytointiin liittyvistä palveluista sekä työmahdollisuuksista
  • Valmennus- ja koulutustoimija, joka tuottaa tietoa palveluista, joilla yksityishenkilö tai työyhteisö voi lisätä osaamistaan ja siten parantaa työllistymismahdollisuuksiaan, työmarkkina-arvoaan tai yrityksen kilpailukykyä
  • Muita työelämään liittyviä palveluja tarjoava toimija

Työmarkkinatorille rakentuu yhteistyökumppaniverkosto, joka koostuu yksityisistä, julkisista ja kolmannen sektorin toimijoista. Näitä toimijoita yhdistää halu tuoda työelämään, yrittäjyyteen ja osaamisen kehittämiseen liittyviä palveluja ja tietosisältöjä helposti asiakkaiden löydettäväksi ja hyödynnettäväksi.

Mitä yhteistyö ja toimiminen yhteistyökumppaniverkostossa tarkoittaa?

  • Saat näkyvyyttä palveluillesi ja tavoitat oikean kohderyhmän Työmarkkinatorin kautta.
  • Liityttyäsi yhteistyökumppaniverkostoon voit tuoda Työmarkkinatorille työelämään liittyvät palvelusi, jolloin ne näkyvät käyttäjille työelämätilanteisiin liittyvissä kokonaisuuksissa sekä jatkossa käyttäjille räätälöidyissä palveluehdotuksissa.
  • Yhteistyökumppaniverkostoon liittyminen sekä palveluiden tuominen on sinulle maksutonta.

Kehitämme Työmarkkinatoria yhteistyössä, olet lämpimästi tervetullut kehittämään palvelua ja yhteistyökumppaniverkostoa. Yhteiskehittämiseen osallistuminen ei velvoita sinua mihinkään, mutta pääset vaikuttamaan siihen, millaiseksi yhteinen yhteistyökumppaniverkostomme muodostuu

Työmarkkinatori on osa työ- ja elinkeinoministeriön TE-digi-hanketta ja sitä kehitetään ja ylläpidetään julkisin varoin. Tavoitteena on toteuttaa kaikille työelämästä kiinnostuneille kokoava, selkeä ja helppokäyttöinen palvelu. Työmarkkinatori on julkisen sektorin tarjoama yhteinen avoin alusta, jolla ovat tasaveroisesti esillä julkiset, yksityiset ja kolmannen sektorin palvelut.

 

 

Liity Työmarkkinatorin yhteistyökumppaniksi ja tuo palvelusi käyttäjien löydettäväksi