Yhteistyökumppaniksi liittyminen

 

 

Ensimmäisessä vaiheessa liittymien on avattu tarjolle yrityksille. Yhteistyökumppaniksi liittymällä yritys voi tuoda palvelunsa Työmarkkinatorille linkkien muodossa.

Liittyminen Työmarkkinatorin yhteistyökumppaniverkostoon edellyttää liittymisen ehtojen hyväksyntää. Liittymään pääset kirjautumalla Työmarkkinatorille ja siirymällä kohtaan Omat sivut. Lisäksi tarvitset tarvittavan rooliisi perustuvan aseman tai valtuuden asioida yrityksen puolesta.

Työmarkkinatorin yhteystyökumppaniverkostoon liittyminen ja siellä toimiminen vaatii yrityksessä yksinoikeudellista nimenkirjoitusoikeudellista asemaa, toimitusjohtajan tai yksityisen elinkeinoharjoittajan roolia tai Suomi.fi Valtuudet -palvelussa annettua valtuutta toimia yrityksen puolesta. Oikea asiointivaltuuskoodi on "Työllistämisen ja rekrytoinnin yhteistyöverkostossa toimiminen". Kyseisellä valtuudella voi liittää yrityksen Työmarkkinatorin yhteistyökumppaniverkostoon sekä poistua yhteistyökumppaniverkostosta. Lisäksi valtuus mahdollistaa yhteistyökumppanin palvelujen julkaisun, muokkauksen ja poistamisen Työmarkkinatorilla.

Kirjautuminen Työmarkkinatorille tapahtuu aina henkilökohtaisella vahvalla tunnisteella, kuten mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksilla.