Tule mukaan työnhakijaksi ilmoittautumisen käyttäjätestaukseen

News

Tule testaamaan, miten työnhakijaksi ilmoittautuminen voisi sujua Työmarkkinatorilla. Testaus on tarkoitettu henkilöasiakkaille ja toivomme erityisesti mukaan myös sellaisia, jotka eivät ole koskaan ilmoittautuneet työnhakijoiksi.

javier-quesada-ZYb_fGvNndA-unsplash.jpg

Rakennamme sekä henkilö- että työnantaja-asiakkaan asiointipalveluita Työmarkkinatorille. Aloitimme viime keväänä työnhakijaksi ilmoittautumisen käyttäjätestauksia, mutta ne jouduttiin keskeyttämään koronatilanteen takia. Nyt pääsemme käynnistämään testaukset uudelleen, virtuaalisesti tosin.

Testaukset toteuttaa Työmarkkinatorin kehittämiskumppani Gofore Oyj ja testaus tapahtuu yksilötestauksena Teams-videopuheluna. Testiin ei tarvitse valmistautua mitenkään eritysesti. Aikaa kuluu noin 1,5 tuntia.

Testausajankohdat

  • tiistaina 9.2.2021
  • keskiviikkona 10.2.2021
  • kumpanakin päivänä kolme tilaisuutta klo 9:30 – 16:30 välisenä aikana

Toivomme mukaan mahdollisimman erilaisia henkilöitä erilaisissa tilanteissa. Olisi hyvä, jos löytäisimme myös sellaisia, jotka eivät ole koskaan ilmoittautuneet työnhakijoiksi.

Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 1.2.2021 ilmoittautumislomakkeella. Lomakkeella on myös tarkemmat kellonajat, joista voit valita itsellesi sopivat.

Otamme yhteyttä testaukseen kutsuttaviin viikon 5 aikana. Kiitokseksi vaivannäöstään osallistujat saavat 30 euron lahjakortin.