Utvecklingstjänster för företag: Konsultering NTM-centralen

Konsulteringstjänsterna är indelade i fem delområden för utveckling av affärsverksamheten.

Utvecklingstjänsterna för företag utgörs av NTM-centralens konsulterings- och utbildningstjänster, med hjälp av vilka man kan stödja tillväxten, förnyelsen, internationaliseringen och sysselsättningen inom små och medelstora företag (SMF-företag).

Konsulteringstjänsterna är indelade i fem delområden för utveckling av affärsverksamheten. Dessa används för att skräddarsy de utvecklingsåtgärder som bäst lämpar sig för företagets behov.

Palvelu on tarkoitettu pk-yritykselle, jonka toiminta on kannattavaa ja jolla on edellytykset ja halua suunnitelmalliseen kasvuun, uudistumiseen ja tehokkuuteen.

ELY-keskus myöntää konsultoinnin hakemuksen perusteella.

Ole yhteydessä ELY-keskuksen yhteyshenkilöön ennen hakuprosessin aloittamista.

Useimmissa tapauksissa Konsultointi-palvelua hakeva yritys ohjataan ensin liiketoiminnan nykytila-analyysiin (Analyysi-palvelu). Konsultointi-palveluja on mahdollista hakea myös yksittäisinä palveluina edellyttäen, että yrityksen nykytila on hiljattain ja kattavasti arvioitu ja lisäksi suunnitellusta kehittämisestä on hyvä kirjallinen suunnitelma. Esimerkiksi vastikään päivitetty liiketoimintasuunnitelma, jossa myös kehittämiskohteen tärkeys on perusteltu, voi antaa riittävät tiedot.

Hae palvelua sähköisesti. Voit valita palveluntarjoajista yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivan asiantuntijan itse tai yhdessä ELY-keskuksen yhteyshenkilön kanssa.

Saatuasi päätöksen palvelun myöntämisestä valittu palveluntarjoaja vastuuasiantuntija ottaa sinuun yhteyttä ja sopii tapaamisen yrityksessäsi.

Palveluntarjoaja laskuttaa yrityksen maksuosuuden yritykseltä palvelun toteuttamisen jälkeen.

Yleisneuvontaa Konsultointi-palvelusta sekä siihen liittyvää sähköisen asioinnin neuvontaa tarjoaa Yritys-Suomi-puhelinpalvelu.

FöretagsFinland-telefontjänst

Företags Finlands telefontjänst hjälper nystartade och etablerade företag och leder till rätt tjänst.

Kontaktuppgifter

+358 295020500
Jonotus on maksullista.

+358 295020501

Betjäningstider

mån-fre: 09:00-16:15

Avvikande betjäningstider 

5.11.2021:
mån: 09:00-15:00
23.12.2021:
mån: 09:00-15:00

Språk: svenska, finska och engelska
Implementerare:
Konkurrensutsätts nationellt genom ramavtal
Avgiftsprinciper: avgiftsbelagt
Priset som kunden betalar är 325 € + moms/dag.

Uppdaterad: