Jobbmarknaden får förnyelser som syns

Nyheter

Kanske du redan har lagt märke till att vår webbplats är helt förnyad. Med dessa förnyelser svarar vi på de nyårslöften som vi gav dig för år 2020.

Vi samlade ihop några av våra största förändringar.

  • Vi erbjuder en helt förnyad jobbsökningsprofil.
  • Ifyllandet av platsannonser är lättare och AI finns som stöd.
  • Vi har hjort stora visuella förbättringar och gjort det lättare att röra sig i tjänsten.

Såhär betjänar Jobbmarknaden i fortsättningen bättre alla sina kunder: privatpersoner, arbetsgivare, hushåll och våra samarbetspartners.

Jobbsökningsprofil

Jobbsökningsprofilen förnyades helt, ända från framsidan till publikation. Den nya jobbsökningsprofilen är lättare att fylla i än tidigare, och vi har minskat behovet av onödigt klickande.

De jobbsökanden som använder vår profil har nytta av detta. Vi har även redigerat hur arbetsgivarna i fortsättningen ser profilerna. 

Det är också lättare för dig att publicera och avpublicera profilen. 

Publikationen av profilen är alltid tidsbegränsad - kontrollera därmed att din publikation är i kraft så att arbetsgivarna kan hitta dig. 

Om du redan tidigare har gjort en profil överförs dina uppgifter automatiskt. 

Platsannons

Speciellt de arbetsgivare och hushåll som anmäler arbetsplatser har användning av förbättringarna i platsannonserna. Men även arbetssökanden drar nytta av dem eftersom vi samtidigt har förnyat sättet på vilket arbetsplatserna visas för arbetssökanden. 

Platsannonsens förhandsgranskningsvy har uppdaterats så att den motsvarar nya vyer. Nu är det också lättare att dela en enskild platsannons direkt till olika sociala mediekanaler. Det är nu möjligt att länka direkt från annonsen till en separat elektronisk ansökningsblankett. Detta gör det betydligt lättare att styra den arbetssökande direkt till rätt ansökningssättet för jobbet i fråga.

Förnyelser av layouten

Alla användare har användning av förnyelserna av layouten. Du lägger märke till ändringarna genast då du besöker vår framsida. Dessutom har navigationen och andra sidmallar förnyats och förenats. Det är också lättare för dig att hitta till jobbsökning och inloggning. 

I fortsättningen ser tjänsten likadan ut för användare oavsett om de är inloggade eller inte, vi har därmed förenat tjänstens layout.