Sökes berättelser om ett levande arbetsliv!

Nyheter

Till Jobbmarknad samlar vi mångsidig information om arbetslivet. Nu vill vi bredda vårt innehåll med hjälp av användarnas berättelser. Berätta din egen arbetslivsberättelse för oss så publicerar vi den!

kayttajan_tarina_uutinen.png

Jobbmarknad är en tjänst, som samlar information om olika ämnen relaterade till arbetslivet till en och samma sida. För att vi ska kunna skapa en heltäckande och realistisk bild av nutidens arbetsliv med både sina glädjeämnen och utmaningar, samlar vi in olika berättelser om arbetslivet av våra användare. Syftet med berättelserna är att dela erfarenheter om arbetslivet samt ge råd och inspiration till andra användare av tjänsten.

Skulle du vilja dela med dig av din berättelse om arbetslivet? Din berättelse kan till exempel handla om din karriär, företagarskap eller om att vara arbetsgivare. Du kan berätta din berättelse om utveckling eller om att lyckas, men också om utmaningar och vardagen. Berättelsen kan innehålla din studie- och arbetshistoria, tips åt andra i arbetsför ålder eller lärdomar du fått längs vägen i arbetslivet.

Vi ber alltså just dig att berätta din egen arbetslivsberättelse för oss!