Har du redan skickat en platsannons till Jobbmarknaden?

Nyheter

Våra platsannonser är nu bättre än någonsin.

tmt.png

På Jobbmarknaden möts arbetsgivare och arbetstagare på ett nytt sätt. Logga in på Jobbmarknaden som arbetsgivare och fyll i en platsannons. Vi hjälper dig att fylla i din anmälan steg för steg.

Jobbmarknaden har redan nu lediga arbetstillfällen, som kommer från tjänsten Lediga jobb på te-tjanster.fi. Jobben får kompetensord i samband med överföringen. Genom att logga in kan du precisera uppgifterna i din platsannons och vid behov ändra kompetensorden.

Hitta arbetskraft på Jobbmarknaden

Efter att du har publicerat en platsannons tipsar vi dig om arbetssökande som har publicerat sin jobbsökningsprofil. De du ser först har en kompetens som passar bäst ihop med de kompetenskrav du angett. Om du hittar intressanta sökande kan du kontakta dem via Jobbmarknaden. Jobbsökningsprofilerna är anonyma, men ditt meddelande skickas till den sökandes e-post.

Vårstädning

Vi har nyligen tagit bort sådana annonser från arkivet som publicerats före 1.1.2020. Om du inte har besökt Jobbmarknaden på ett tag rekommenderar vi att du prövar på att göra en platsannons i vår förnyade tjänst. Vad tycks?

Psst ...

Följ med våra nyheter: innan du vet ordet av kommer vi att berätta om det nya gränssnittet för platsannonser, som innebär att ert företag kan publicera platsannonser på Jobbmarknaden direkt från ert eget rekryteringssystem.

Pssst ...

Vi gjorde också en videoguide för arbetsgivare