Apua työnhaun haasteisiin Uutta elämää Groupin toiminnallisesta työ- ja toimintakyvyn arviointipalvelusta

Uutinen
mikkeli-group3.jpg

Uutta elämää Groupin laaja-alaisessa toiminnallisessa työ- ja toimintakyvyn arviointipalvelussa kartoitamme asiakkaan kanssa yhdessä, minkälaiset työtehtävät hänelle sopivat ja tarvitseeko hän ehkä lisää tukea oman paikkansa löytämisessä työelämässä.

Toteuttamamme palvelu kestää noin 10 päivää ja se sisältää työkyvyn arviointia keskustelujen, erilaisten testien avulla sekä tekemällä ihan käytännön työtehtäviä työskentelyjaksolla.

Palveluun kuuluvalla työskentelyjaksolla asiakas voi työskennellä valintansa mukaan kaikkiaan 18 eri ammattialan työtehtäviä meidän eri työyksiköissämme, mm. myymälässä, logistiikassa, puhtaanapidossa, kiinteistö- ja ympäristöpalveluissa.

Palvelu on henkilökohtaista yksilöpalvelua ja palvelun ajan asiakkaan tukena on oma valmentaja. Toteutus suunnitellaan asiakkaan yksilöllisten palvelutarpeiden mukaan.

Palveluun ohjautuminen tapahtuu TE-toimiston oman asiantuntijan kautta.

Lisätietoja:

Paula Muhonen, työhyvinvointikoordinaattori

050 360 6824, paula.muhonen@toimintakeskus.fi

Uutta elämää Group on vastuullinen kierrätyksen, kiertotalouden ja työelämän osaaja. Päätoimintoja ovat kierrätystuotteisiin ja -palveluihin sekä työllistämistoimintaan liittyvät palvelut. Uutta elämää Groupin taustalla toimii yleishyödyllinen yhdistys Mikkelin Toimintakeskus ry.

www.uuttaelamaa.fi (sivut ovat uudistumassa lähiaikoina)