Työmarkkinatorilta löydät keinot itsesi työllistämiseen

Uutinen

Työmarkkinatorin itsensä työllistämisestä kertova osio on kehittynyt. Uusimmat lisäykset ovat osiot vuokratyöstä sekä franchising-yrittäjyydestä. 

eri-tavat-tehda-toita-_-aihesivu-2.jpg

Työmarkkinatori ei pyri kokoamaan kaikkea tietoa omille sivuilleen, vaan kertoo asioista perusteet ja ohjaa linkkien avulla suoraan asiantuntijoiden luokse. Esimerkiksi vuokratyön osalta Työmarkkinatori ohjaa yleiseen tietoon työ- ja elinkeinoministeriön sekä Työsuojelu.fi:n sivuilla sekä Työmarkkinatorin vuokratyömahdollisuuksia tarjoavien kumppanien palveluihin.

Tietoa vuokratyöstä löytyy myös Henkilöstöpalveluyritysten liiton sivuilta:

Auki olevia työtilaisuuksia näet Työmarkkinatorin työpaikkahaulla

Itsensä työllistämisen kokonaisuudesta löytyy tällä hetkellä tietoa apurahalla työskentelemisestä, franchising-yrittäjyydestä, freelanceriydestä, kevytyrittäjyydestä, omaishoitajuudesta, ammattiurheilijan tulovirroista, vapaaehtoistyöstä ja vuokratyöstä.

Itsensä työllistämiseen kiinteästi liittyviä aiheita ovat myös erilaisten työmuotojen vaikutukset työttömyysturvaan, tuki yrittäjyyden aloittamiseen sekä yrittäjyyskoulutus ja uravalmennus.

Vuokratyöpaikat löydät Työmarkkinatorilta kätevästi työpaikkahaulla, jonka Työsuhde-valikosta voit valita näkyviin pelkät vuokratyöpaikat. Sanahakua käyttämällä löydät helposti myös freelancer-, franchising- ja yrittäjäpaikkoja.