Työpaikkojen selailunäkymässä näkyy nyt myös työnantajan nimi

Uutinen

Uuteen Työmarkkinatorin kokeiluversioon on tehty ensimmäiset käyttäjäpalautteissa toivotut muutokset. Nyt avoimien työpaikkojen selailunäkymässä näkyy myös työnantajan nimi. Tämä muutos näkyy sekä kirjautuneen käyttäjän työpaikkaehdotuksissa että kirjautumattoman käyttäjän vapaasanahaun tuloksissa.

solmu-TMT.jpg

Toinen uudistus koskee osaamis- ja taitosanaston näkymistä avoimissa työpaikkailmoituksissa. Vanhan Työmarkkinatorin Hakupalvelun jäljiltä ilmoituksissa näkyi aiemmin ESCO-sanastoon pohjautuvia osaamis- ja taitosanoja. Nyt nämä sanat on poistettu näkyvistä työnhakijan näkymästä.

Työnantajien kannattaa tarkistaa ilmoituksiaan

Osaamissanojen merkitys kohtaannon pohjana on kuitenkin ennallaan, eli Työmarkkinatori ehdottaa työnhakijoille työpaikkoja juuri osaamis- ja ammattinimikkeiden pohjalta. Vastaavasti työnantajan näkymässä avoimeen työpaikkaan ehdotetaan sopivimpia tekijöitä osaamisten perusteella.

Osaamisten merkityksen takia työnantajien kannattaakin käydä tarkistamassa te-palvelut.fi:n Avoimet työpaikat -palvelusta siirtyneet ilmoituksensa kirjautumalla Työmarkkinatorille. Automaattisiirrossa jotkut osaamiset saattavat tunnistua väärin ja tämä heikentää kohtaantoa.

Lisätietoja

tyomarkkinatori.keha@ely-keskus.fi