Työmarkkinatori uudistui näkyvästi

Uutinen

Oletkin ehkä huomannut, että sivustomme on täysin uudistunut. Näillä uudistuksilla vastaamme myös niihin uudenvuodenlupauksiin, joita annoimme sinulle vuodelle 2020.

Keräsimme muutamia tärppejä suurimmista muutoksistamme.

  • Tarjoamme täysin uudistuneen työnhakuprofiilin.
  • Työpaikkailmoituksen täyttäminen on helpottunut ja tekoäly tukee siinä.
  • Olemme tehneet suuria visuaalisia uudistuksia ja helpottaneet palvelussamme liikkumista.

Näin Työmarkkinatori palvelee jatkossa paremmin kaikkia käyttäjiään: henkilöasiakkaita, työnantajia, kotitalouksia ja yhteistyökumppaneitamme.

Työnhakuprofiili

Työnhakuprofiili uudistui täysin, etusivusta julkaisuun saakka. Uusi työnhakuprofiili on helpompi täyttää kuin aikaisempi ja olemme vähentäneet ylimääräistä klikkailun tarvetta.

Tämä hyödyttää työnhakijoita, jotka käyttävät profiiliamme. Olemme muokanneet myös sitä, millaisena työnantajat jatkossa näkevät profiilit. 

Sinun on myös helppoa julkaista profiili samoin kuin asettaa profiili julkaisemattomaksi. 

Profiilin julkaisu on aina määräaikainen - eli tarkistathan että julkaisusi on voimassa, jotta työnantajat voivat löytää sinut. 

Jos olet jo aiemmin tehnyt profiilin, siirtyvät tietosi automaattisesti. 

Työpaikkailmoitus

Työpaikkailmoitusten parannukset palvelevat erityisesti sivuillamme työpaikkoja ilmoittavia työnantajia ja kotitalouksia. Mutta myös työnhakijat hyötyvät, sillä samalla olemme uudistaneet sitä, miten työpaikat näkyvät työnhakijalle. 

Työpaikkailmoituksen esikatselunäkymät on päivitetty vastaamaan uusia näkymiä. Yksittäinen työpaikkailmoitus on nyt myös helpompi jakaa suoraan sosiaalisen median eri kanaville. Ilmoituksesta on mahdollista nyt myös linkata suoraan erilliselle sähköiselle hakulomakkeelle. Tämä helpottaa huomattavasti työnhakijan ohjausta suoraan oikeaan työpaikan hakutapaan.

Ulkoasu-uudistukset

Ulkoasun uudistukset hyödyntävät kaikkia käyttäjiä. Muutokset huomaat heti, kun tulet etusivullemme. Lisäksi navigaatio ja muut sivupohjat on uudistettu ja yhtenäistetty. Löydät myös helpommin esimerkiksi työpaikkahaun ja sisäänkirjautumisen. 

Jatkossa sekä kirjautunut että kirjautumaton käyttäjä näkevät palvelun samanlaisena, eli olemme yhtenäistäneet palvelun ulkoasua.