Tule mukaan vaikuttamaan Työmarkkinatorilta löytyviin palveluihin!

Uutinen

Työmarkkinatorin tavoitteena on, että käyttäjät löytävät yhdestä paikasta kaikki omaan tilanteeseensa sopivat työelämäpalvelut. Olit sitten pian valmistuva opiskelija, pidemmän työuran tehnyt alanvaihtaja, osaamistaan kehittävä johtaja tai työttömäksi jäänyt työnhakija, Työmarkkinatori auttaa sinua urallasi eteenpäin.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tulevaisuudessa löydät Työmarkkinatorilta monipuolisen kattauksen työelämään ja osaamisen kehittämiseen liittyviä palveluita. Työpaikkojen lisäksi löydät siis Työmarkkinatorilta ideoita ja palveluita esimerkiksi oman osaamisesi kehittämiseen, urasuunnitteluun tai työnhakuun - mikä vain on ajankohtaista sinulle juuri silloin. Palveluita voivat tarjota yksityisen, julkisen ja kolmannen sektorin toimijat.

Haluaisimme kuulla näkemyksesi siitä, minkälaisista työelämään liittyvistä palveluista olisi sinulle hyötyä. Vastausten avulla voimme pitää huolen siitä, että Työmarkkinatori palvelee sinua ja kaikkia sen käyttäjiä työelämän eri vaiheissa.

Voit vastata kyselyyn oheisella lomakkeella 2.11. mennessä. Kiitos osallistumisesta!