Oletko vielä jättänyt työpaikkailmoitusta Työmarkkinatorille?

Uutinen

Työpaikkailmoituksemme on nyt parempi kuin koskaan aiemmin.

tmt.png

Työmarkkinatorilla työnantajat ja työntekijät kohtaavat uudella tavalla. Kirjaudu Työmarkkinatorille työnantajana ja täytä työpaikkailmoitus. Me autamme sinua ilmoituksen täyttämisessä vaihe vaiheelta eteenpäin. 

Jo nyt työpaikkoja tulee Työmarkkinatorille te-palvelut.fi:n Avoimet työpaikat -palvelusta. Siirron yhteydessä annamme työpaikoille osaamissanoja. Kirjautumalla sisään voit tarkentaa työpaikkailmoituksesi tietoja ja halutessasi muokata osaamissanoja. 

Löydä tekijäsi Työmarkkinatorilta 

Kun olet julkaissut työpaikkailmoituksen, suosittelemme sinulle työnhakuprofiilinsa julkaisseita työnhakijoita. Ensin näet heidät, joiden osaaminen sopii parhaiten yhteen ilmoittamiesi osaamisvaatimusten kanssa. Jos löydät kiinnostavia hakijoita, voit olla heihin yhteydessä Työmarkkinatorin kautta. Työnhakuprofiilit ovat anonyymeja, mutta viestisi menee hakijan sähköpostiin. 

Kevätsiivousta 

Hetki sitten poistimme arkistoista vanhemmat kuin 1.1.2020 tehdyt ilmoitukset. Jos et ole hetkeen käynyt Työmarkkinatorilla, kannattaakin nyt kokeilla uudistetun työpaikkailmoituksen tekoa. Mitä tykkäät? 

Psst.  

Seuraa uutisointiamme, sillä ennemmin kuin arvatkaan, kerromme uutisia työpaikkailmoitusten tuontirajapinnasta, eli miten voitte tuoda omasta rekrytointijärjestelmästänne työpaikkailmoituksia näkyviin tänne meille Työmarkkinatorille. 

Pssst.  

Teimme myös opasvideon työnantajille