Kutsumme käyttäjiä testaamaan Työmarkkinatorin uutta työnhakuprofiilia

Uutinen

Kutsumme nyt henkilöasiakkaita testaamaan uudistettua työnhakuprofiilia. Tavoitteena on saada kokemuksia työnhakuprofiilin täyttämisestä ja toimivuudesta käyttäjien näkökulmasta.

Työmarkkinatorin työnhakuprofiili uudistui vuodenvaihteessa merkittävästi. Profiili on mielestämme nyt entistä helpompi täyttää ja julkaista, mutta haluamme kuulla myös käyttäjien mielipiteitä.

Toivomme käyttäjätestaukseen mukaan Työmarkkinatorin työnhakuprofiilin joskus jo luoneita ja myös sellaisia, joilla profiilia ei vielä ole.

Testaus tapahtuu yksilötestauksena Teams-videoyhteydellä, joko selainversiota tai Teams-sovellusta käyttäen. Testiin ei tarvitse valmistautua, aikaa kuluu noin 2 tuntia. Testauksen toteuttaa Työmarkkinatorin kehittämiskumppani Gofore Oyj.

Testausajankohdat

  • tiistaina 16.2.2021
  • keskiviikkona 17.2.2021
  • kumpanakin päivänä kolme tilaisuutta klo 9:30 – 16:30 välisenä aikana

Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 8.2.2021 ilmoittautumislomakkeella. Lomakkeella on myös tarkemmat kellonajat, joista voit valita itsellesi sopivat.

Otamme yhteyttä testaukseen kutsuttaviin viikon 6 aikana. Kiitokseksi vaivannäöstään osallistujat saavat 30 euron sähköisen, monessa paikassa kelpaavan lahjakortin.