Julkinen verkkoinfo Työmarkkinatorin uusista toiminnallisuuksista 9.12.2020 klo 10–11

Uutinen

Työmarkkinatori järjestää verkkoinfon palveluun syksyllä tulleista uusista toiminnoista. Verkkoinfo järjestetään keskiviikkona 9.12.2020 klo 10–11 Adobe Connect -sovelluksella. Infossa käydään yhdessä läpi työpaikkailmoituksen uudistusta sekä tutustutaan tarkemmin uuteen ja helppokäyttöisempään työnhakuprofiiliin.

blue-brick-wall-chair-1282315.jpg

Työmarkkinatorin Omilla sivuilla voit luoda itsellesi profiilin ja saada kohdennettuja työpaikkailmoituksia. Työnhakuprofiilisi koostuu kolmesta osiosta: tiedoista ja taidoista, esittelystä sekä työkokemuksesta ja koulutuksesta. Täyttämällä jo yhden tiedon saat työpaikkaehdotuksia, mutta täyttämällä kaikki osiot saat parhaiten osuvia työpaikkaehdotuksia.

Työnantajan Omilla sivuilla voit luoda ja hallinnoida työpaikkailmoituksia, katsella työnhakijoiden tietoja ja ottaa heihin yhteyttä. Lisäksi voit liittyä yhteistyökumppaniksi ja tuoda palvelunne Työmarkkinatorille.

Julkinen verkkoinfo on tarkoitettu kaikille Työmarkkinatorin kehityksestä kiinnostuneille.

Osallistu verkkoinfoon nettiselaimella tai mobiilisovelluksella

Kaikille julkiseen verkkoinfoon pääset osallistumaan verkkoselaimella tai mobiililaitteen Adobe Connect -sovelluksella. Googlen Chrome-selainta emme suosittele. Pääsy kokousympäristöön aukeaa hetken ennen infon alkua.